MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Michał Toczyłowski to kucharz, współautor książek i pasjonat...
fot. Karolina Rutkowska

Zero waste w kuchni, czyli jak nie marnować jedzenia. Ekspert: „Bierzmy przykład z naszych mam i babć”

Zero waste według Michała Toczyłowskiego

Michał Toczyłowski to kucharz, współautor książek i pasjonat gotowania. Dał nam kilka wskazówek, jak oszczędnie przyrządzać jedzenie.

Zobacz również

Winnica Giesche w Katowicach zachwyca. Niesamowita przestrzeń w sercu Górnego Śląska

NOWE
Winnica Giesche w Katowicach zachwyca. Niesamowita przestrzeń w sercu Górnego Śląska

Lubliniec. Za nami 9. edycja akcji "Twoje TAK ma ZNACZENIE"

NOWE
Lubliniec. Za nami 9. edycja akcji "Twoje TAK ma ZNACZENIE"

Polecamy

Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

ROZMOWA
Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz